Avitas Autolease zelfstandig door

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
De lease- en fleettak komen naast elkaar te staan. (Foto: Avitas)

Avitas Autolease gaat als een zelfstandig bedrijf verder. Dat bevestigt het bedrijf aan Automotive.Avitas startte in 2016 als universele leasemaatschappij en was in handen van twee aandeelhouders Bosch Car Service-bedrijf Auto Vreman Zevenaar en Avitas Automotive, een bedrijf van Sander van Dijk. 

Avitas Automotive, dat startte in 2014 en fleetmanagementdiensten levert, heeft de aandelen van Auto Vreman overgenomen en gaat nu verder als enig aandeelhouder.

Lees verder op Fleet&Mobility

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Naam:

1000 tekens te gebruiken
Avitas Autolease zelfstandig door | Automotive Online

Avitas Autolease zelfstandig door

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
De lease- en fleettak komen naast elkaar te staan. (Foto: Avitas)

Avitas Autolease gaat als een zelfstandig bedrijf verder. Dat bevestigt het bedrijf aan Automotive.Avitas startte in 2016 als universele leasemaatschappij en was in handen van twee aandeelhouders Bosch Car Service-bedrijf Auto Vreman Zevenaar en Avitas Automotive, een bedrijf van Sander van Dijk. 

Avitas Automotive, dat startte in 2014 en fleetmanagementdiensten levert, heeft de aandelen van Auto Vreman overgenomen en gaat nu verder als enig aandeelhouder.

Lees verder op Fleet&Mobility

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.