Fleet Expo ‘legt fundament voor editie 2014′

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Roel Hindriks

    Toch jammer dat de 250 toehoorders niet werden geïnformeerd over de “do’s en dont’s” van het mobiliteitsbudget. Te gemakkelijk wordt het leaseauto budget (normbedrag) gebruikt als bedrag voor een mobiliteitsbudget, terwijl de basis te allen tijde de reisbehoefte in kilometers moet zijn. En daar wordt door leasemijen niet en andere wagenparkbeheerders ook niet de aandacht aan gegeven die nodig is; de ervaringen met het mobiliteitsbudget zijn dan ook meestal niet gunstig tot uiterst bedroevend. Tijd voor een andere aanpak, want de idee van een mob budget is wel degelijk de moeite waard.