Dashorst nieuwe algemeen directeur Multilease

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dashorst (50) is sinds ruim vier jaar operationeel directeur bij ALD Automotive, wie hem in die functie opvolgt is nog niet bekend. “We vinden het erg jammer dat Michèl ons gaat verlaten, want hij heeft een prima job geleverd”, reageert algemeen directeur Carel Bal van ALD. “Maar we hebben begrip voor zijn keuze, want het is voor hem een mooie stap.”

Dashorst zelf vindt het jammer ALD te verlaten maar kijkt tegelijkertijd uit naar zijn nieuwe functie. “Ik heb het enorm naar mijn zin bij ALD, maar dit is voor mij een kans die aansluit bij mijn ambities en die ik daaom niet wil laten lopen.” De komende maanden blijft hij aan de slag bij ALD om de lopende zaken af te ronden en te helpen bij het vinden van een opvolger aan wie hij zijn taken kan overdragen.

Dashorst nieuwe algemeen directeur Multilease | Automotive Online

Dashorst nieuwe algemeen directeur Multilease

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dashorst (50) is sinds ruim vier jaar operationeel directeur bij ALD Automotive, wie hem in die functie opvolgt is nog niet bekend. “We vinden het erg jammer dat Michèl ons gaat verlaten, want hij heeft een prima job geleverd”, reageert algemeen directeur Carel Bal van ALD. “Maar we hebben begrip voor zijn keuze, want het is voor hem een mooie stap.”

Dashorst zelf vindt het jammer ALD te verlaten maar kijkt tegelijkertijd uit naar zijn nieuwe functie. “Ik heb het enorm naar mijn zin bij ALD, maar dit is voor mij een kans die aansluit bij mijn ambities en die ik daaom niet wil laten lopen.” De komende maanden blijft hij aan de slag bij ALD om de lopende zaken af te ronden en te helpen bij het vinden van een opvolger aan wie hij zijn taken kan overdragen.