Wouters volgt Kreuger op bij Arval

Redactie Redactie
• Laatste update:

Groei
Wouters (45) vervulde eerder verschillende salesfuncties bij Arval en maakt nu voor het eerst de overstap naar operations. “Sales en operations zijn de grote pilaren binnen de dienstverlening van Arval”, aldus Wouters. “Voor mij is dit een interessante stap om de leasemarkt ook eens vanuit een ander perspectief te benaderen, waarbij ik mijn ervaring met sales goed kan gebruiken.“

Scandinavië
Kreuger (44) wordt als Service Delivery Manager Northern Europe functioneel verantwoordelijk voor alle operationele activiteiten van Arval in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk en Denemarken. Zijn focus komt te liggen bij het verbeteren van de kwaliteit van dienstverlening door processen efficiënter in te richten.

Het is een nieuwe functie, die is ontstaan door de groei van de Arval leasevloot in Noord-Europa. “We zijn dit jaar gestart in Denemarken, eind van dit jaar openen we in Finland en als alles volgens plan verloopt volgen daarna Zweden en Noorwegen”, aldus Kreuger, die aangeeft vereerd te zijn voor de functie te zijn gevraagd.

Kreuger, die vanuit Houten blijft werken, rapporteert zowel aan Huib ter Braak, algemeen directeur Northern Europe als aan Alain Moutiers, hoofd van de afdeling Service Delivery.
____________________________________________________________

Feliciteer Matthijs Wouters of Marien Kreuger met een bloemetje.

Wouters volgt Kreuger op bij Arval | Automotive Online

Wouters volgt Kreuger op bij Arval

Redactie Redactie
• Laatste update:

Groei
Wouters (45) vervulde eerder verschillende salesfuncties bij Arval en maakt nu voor het eerst de overstap naar operations. “Sales en operations zijn de grote pilaren binnen de dienstverlening van Arval”, aldus Wouters. “Voor mij is dit een interessante stap om de leasemarkt ook eens vanuit een ander perspectief te benaderen, waarbij ik mijn ervaring met sales goed kan gebruiken.“

Scandinavië
Kreuger (44) wordt als Service Delivery Manager Northern Europe functioneel verantwoordelijk voor alle operationele activiteiten van Arval in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk en Denemarken. Zijn focus komt te liggen bij het verbeteren van de kwaliteit van dienstverlening door processen efficiënter in te richten.

Het is een nieuwe functie, die is ontstaan door de groei van de Arval leasevloot in Noord-Europa. “We zijn dit jaar gestart in Denemarken, eind van dit jaar openen we in Finland en als alles volgens plan verloopt volgen daarna Zweden en Noorwegen”, aldus Kreuger, die aangeeft vereerd te zijn voor de functie te zijn gevraagd.

Kreuger, die vanuit Houten blijft werken, rapporteert zowel aan Huib ter Braak, algemeen directeur Northern Europe als aan Alain Moutiers, hoofd van de afdeling Service Delivery.
____________________________________________________________

Feliciteer Matthijs Wouters of Marien Kreuger met een bloemetje.