VNF: elektrisch wagenpark nog geen haalbare kaart (Video)

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Natuurlijk kun je elektrische voertuigen op dit moment als inzetten voor marketingdoeleinden, bijvoorbeeld om je te onderscheiden of te laten zien dat je duurzaam bezig bent. Maar 100 vertegenwoordigers de weg op in een EV, daarvoor is het gewoon nog te duur.”

De VNF-voorzitter deed zijn uitspraak in reactie op het congres “Elektrisch rijden, de stekker eruit”, dat vorige week werd gehouden tijden de Fleet Expo 2011 in Amsterdam RAI. Lans gelooft wel dat het gebruik van EV`s de komende jaren zal groeien, ook op de zakelijke markt. Maar het zal een langjarig proces zijn, waarbij de conventionele aandrijving voorlopig dominant blijft.

Bekijk het interview met Martin Lans hieronder.

https://www.youtube.com/watch?v=k-LmbJrzpAo

 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

VNF: elektrisch wagenpark nog geen haalbare kaart (Video) | Automotive Online

VNF: elektrisch wagenpark nog geen haalbare kaart (Video)

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Natuurlijk kun je elektrische voertuigen op dit moment als inzetten voor marketingdoeleinden, bijvoorbeeld om je te onderscheiden of te laten zien dat je duurzaam bezig bent. Maar 100 vertegenwoordigers de weg op in een EV, daarvoor is het gewoon nog te duur.”

De VNF-voorzitter deed zijn uitspraak in reactie op het congres “Elektrisch rijden, de stekker eruit”, dat vorige week werd gehouden tijden de Fleet Expo 2011 in Amsterdam RAI. Lans gelooft wel dat het gebruik van EV`s de komende jaren zal groeien, ook op de zakelijke markt. Maar het zal een langjarig proces zijn, waarbij de conventionele aandrijving voorlopig dominant blijft.

Bekijk het interview met Martin Lans hieronder.

https://www.youtube.com/watch?v=k-LmbJrzpAo

 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.