Fleet Logistics gaat samenwerken met Tüv-dochter

Redactie Redactie
• Laatste update:

De bedrijven gaan kennis uitwisselen en samenwerken op het gebied van infrastructuur en financiën. Het doel is zo snel mogelijk het wagenpark dat de bedrijven onder hun hoede hebben te verdubbelen.

Aanvulling
Fleet Logistics richt zich op bedrijven die hun voertuigen leasen, terwijl klanten van Fleetcompany hun voertuigen zelf kopen of financieren. “We zien deze samenwerking als een aanvulling op de traditionele Fleet Logistics-activiteiten en onderstrepen dat we ons business model niet veranderen. We respecteren de intensieve relatie die we hebben met de leasemaatschappijen”, aldus Fleet Logistics-ceo Peter Soliman. “Via Fleetcompany kunnen we onze diensten nu ook aanbieden aan bedrijven die zelf hun vloot kopen of financieren. We zullen dit in eerste instantie doen in de grote Europese markten zoals het VK, Frankrijk en de Benelux.”

De samenwerking biedt Fleetcompany de mogelijkheid haar diensten internationaal aan te bieden. Tot nu toe was het bedrijf alleen in Duitstland actief.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.