‘De fleetmanager verzuipt’

Redactie Redactie
• Laatste update:

Hoewel de auto in de meeste gevallen nog steeds het belangrijkste onderdeel vormt, reikt het mobiliteitsbeleid van bedrijven steeds verder. Dit heeft tot gevolg dat er van de fleetmanager steeds meer kennis en competenties worden vereist, en dat in toenemende mate andere afdelingen zich er mee gaan bemoeien: zoals HRM, Procurement, Facility Management en Finance. De wagenparkbeerder dreigt hierdoor zijn rol als regisseur van de bedrijfsmobiliteit kwijt te raken.

Professioneel en scherp
De veranderende wereld van de fleetmanager is het thema van zowel de nieuwste Fleetmotive, die vandaag verschijnt, als van de komende Fleet Management Expo, hét jaarlijkse vakevenement voor iedereen die zich professioneel bezig houdt met leasing en wagenparkbeheer, op 18 november in de Expo Houten.

Tijdens het plenaire seminar op de Fleet Management Expo gaan vertegenwoordigers uit verschillende hoeken van de lease- en fleetbranche aan de hand van een aantal scherpe stellingen met elkaar in debat over het onderwerp. Uiteraard zijn alle aanwezigen van harte uitgenodigd om mee te discussiëren. Heeft u zich al aangemeld voor het evenement? Registreren is gratis en kan hier.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.