Hedin geeft obligatielening van 85 miljoen uit op Stockholmse beurs

Hedin • De obligaties hebben een looptijd tot juli 2026.
Redactie Redactie
• Laatste update:
(foto: Hedin)

Hedin Mobility Group heeft voor de eind juni uitgegeven obligatielening (corporate bonds) van SEK 1 miljard (bijna 85 miljoen euro) een notering verkregen op de Corporate Bond List van Nasdaq Stockholm. De handel in de obligaties start vandaag.

In het kader van de aanvraag heeft Hedin Mobility Group een uitgebreid financieel prospectus uitgebracht, laat de Zweedse autogroep weten. Dat prospectus is goedgekeurd door de Zweedse financiële toezichthouder Sw. Finansinspectionen SFSA.

Ondernemingen die aan een beurs genoteerde obligaties uitgeven, zijn verplicht regelmatig informatie te verstrekken over de financiële gang van zaken, aldus een toelichting van de Amerikaanse toezichthouder SEC.

Hedin is druk bezig met overnames. Het nam eerder alle aandelen over van de Engelse dealergroep Stephen James Alliance Ltd. Ook kocht het bedrijf Janssen Kerres Groep en Janssen Kerres Lease.

Hedin geeft obligatielening van 85 miljoen uit op Stockholmse beurs | Automotive Online

Hedin geeft obligatielening van 85 miljoen uit op Stockholmse beurs

Hedin • De obligaties hebben een looptijd tot juli 2026.
Redactie Redactie
• Laatste update:
(foto: Hedin)

Hedin Mobility Group heeft voor de eind juni uitgegeven obligatielening (corporate bonds) van SEK 1 miljard (bijna 85 miljoen euro) een notering verkregen op de Corporate Bond List van Nasdaq Stockholm. De handel in de obligaties start vandaag.

In het kader van de aanvraag heeft Hedin Mobility Group een uitgebreid financieel prospectus uitgebracht, laat de Zweedse autogroep weten. Dat prospectus is goedgekeurd door de Zweedse financiële toezichthouder Sw. Finansinspectionen SFSA.

Ondernemingen die aan een beurs genoteerde obligaties uitgeven, zijn verplicht regelmatig informatie te verstrekken over de financiële gang van zaken, aldus een toelichting van de Amerikaanse toezichthouder SEC.

Hedin is druk bezig met overnames. Het nam eerder alle aandelen over van de Engelse dealergroep Stephen James Alliance Ltd. Ook kocht het bedrijf Janssen Kerres Groep en Janssen Kerres Lease.