Daimler wil snel beslissen over toekomst Smart

Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
• Laatste update:
Daimler wil snel beslissen over toekomst Smart
Katrin Adt, Leiterin smart Katrin Adt, Head of smart

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.

Reacties

  • wil

    Tja..het is kennelijk in “autokringen” nooit goed doorgedrongen dat het merk smart, zich distanciërend van andere automerken, hun merknaam niet gespeld wil zien als Smart, maar “gewoon” als smart.
    Soms zie je nog wel eens een stukje proza van het auto-journaille waar men dat goed doet, maar vaak toch niet ! Verkeerde keuze van smart ?