Autodelen bij Toyota, maar alleen in Hawaii

Steven Don Steven Don
Autodelen bij Toyota, maar alleen in Hawaii

Daar heeft Toyota in de hoofdstad Honolulu 25 pick-up en drop-off punten geïnstalleerd waar – in nauwe samenwerking met de plaatselijke dealer – in totaal 70 Toyota- en Lexus auto’s beschikbaar zijn waaronder enkele Priussen. De auto’s worden geopend met een smartphone app Keu Box. Abonnee’s betalen 14,95 dollar per maand voor een zogenaamd Elite-pakket met lagere gebruikskosten, bijvoorbeeld een Prius voor 9,95 dollar per uur. Ook is er een gratis dienst waarbij de uurtarieven wel wat hoger liggen.

Toyota investeerde eerder dit jaar één miljard dollar in Grab, de marktleider voor autodelen in Azië. De autofabrikant is ook deelnemer in Japan Taxi, de concurrent van Uber in dat land. Of Hui binnenkort ook in andere steden en landen wordt gelanceerd wil Toyota op dit moment nog niet zeggen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

 
 
Autodelen bij Toyota, maar alleen in Hawaii | Automotive Online

Autodelen bij Toyota, maar alleen in Hawaii

Steven Don Steven Don
Autodelen bij Toyota, maar alleen in Hawaii

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.