Trump houdt Ford niet van Mexico af

Steven Don Steven Don
Trump houdt Ford niet van Mexico af

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Hans Warmenhoven

    Dit is slechts een vingeroefening van Trump. Beware, er gaat nog meer komen en de angst voor represailles is voelbaar. Ford wordt een voorbeeld voor andere industrieën. De Aziaten hebben een betere ruilpositie mbt trade and treaty’s.

Trump houdt Ford niet van Mexico af | Automotive Online

Trump houdt Ford niet van Mexico af

Martijn Roede Martijn Roede
Trump houdt Ford niet van Mexico af

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Hans Warmenhoven

    Dit is slechts een vingeroefening van Trump. Beware, er gaat nog meer komen en de angst voor represailles is voelbaar. Ford wordt een voorbeeld voor andere industrieën. De Aziaten hebben een betere ruilpositie mbt trade and treaty’s.