Justitie neemt hele Porsche-top onder de loep

Redactie Redactie
• Laatste update:

De onderzoekers bekijken of Porsche de investeerders heeft misleid in 2008. De fabrikant ontkende toen het veel grotere Volkswagen te willen overnemen. Er is nog een civiele rechtszaak gaande waarbij ruim 4 miljard euro wordt geëist van Porsche. De Porsche-top spreekt de aantijgingen tegen. 

Justitie neemt hele Porsche-top onder de loep | Automotive Online

Justitie neemt hele Porsche-top onder de loep

Redactie Redactie
• Laatste update:

De onderzoekers bekijken of Porsche de investeerders heeft misleid in 2008. De fabrikant ontkende toen het veel grotere Volkswagen te willen overnemen. Er is nog een civiele rechtszaak gaande waarbij ruim 4 miljard euro wordt geëist van Porsche. De Porsche-top spreekt de aantijgingen tegen.