Chinees nr. 3 betaalt Saab-lonen

Redactie Redactie
• Laatste update:

Nog geen herstart
Saab is nog in gesprek met verschillende partijen om verdere korte-termijn financiering veilig te stellen zodat de productie kan worden herstart. De fabrikant houdt echter een slag om de arm en laat weten er niet zeker van te zijn dat deze gesprekken daadwerkelijk wat zullen opleveren.

Saab-ceo Victor Muller heeft zijn hoop gevestigd op de Russische investeerder Vladimir Antonov. Die staat volgens Muller te popelen zijn geld in Saab te steken maar wacht nog op toestemming van verschillende overheidsinstanties. Twee maanden geleden heeft de Swedish National Debt Office al haar goedkeuring gegeven.

Eerder ging het gerucht dat een deal met Antonov definitief van de baan was omdat de Europese Investeringsbank het voorstel had afgekeurd.

Chinees nr. 3 betaalt Saab-lonen | Automotive Online

Chinees nr. 3 betaalt Saab-lonen

Redactie Redactie
• Laatste update:

Nog geen herstart
Saab is nog in gesprek met verschillende partijen om verdere korte-termijn financiering veilig te stellen zodat de productie kan worden herstart. De fabrikant houdt echter een slag om de arm en laat weten er niet zeker van te zijn dat deze gesprekken daadwerkelijk wat zullen opleveren.

Saab-ceo Victor Muller heeft zijn hoop gevestigd op de Russische investeerder Vladimir Antonov. Die staat volgens Muller te popelen zijn geld in Saab te steken maar wacht nog op toestemming van verschillende overheidsinstanties. Twee maanden geleden heeft de Swedish National Debt Office al haar goedkeuring gegeven.

Eerder ging het gerucht dat een deal met Antonov definitief van de baan was omdat de Europese Investeringsbank het voorstel had afgekeurd.