Antonov duwt Saab-fans onder de bus

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • marc

    Zo, nu zonder dubbele tekst:

    Ik weet niet of AM de tekst van Antonov op Saabsunited gelezen hebben? Gezien de kop heeft AM de website The Thruth About Cars gebruikt als bron. Als AM even de moeite had genomen om te kijken wat voor soort site TTAC is dan had ze geweten dat de site er voornamelijk op gericht is ridiculiseren en uit zijn verband trekken van wat er gebeurt in automotive land. Het is een site die er vooral op gericht is te provoceren omdat het zo leuk is voor de makers, een trollensite

    Het is dan ook verbazingwekkend dat AM zonder verdere research hun teksten/insteek grotendeels overnemen (tenzij dit de houding jegens Saab van AM weerspiegelt natuurlijk.)
    Antonov zegt in de brief op SU dat hij blij is met de ondersteuning. Letterlijk: “We are thankful for the support, which is certainly needed, and are as many people around the world waiting for a positive resolution of all issues related to the details of the permission of ownership. However, we want to encourage you to behave correctly”

    In de open brief van Antonov in Ttela distantieert hij zich van alles van wat er over hem en Saab is gezegd. Letterlijk:”He also expresses clearly that he tried to distance themselves from everything that is written about the Saab deal so far and his involvement in it – a lot has been written is not or has been pulled out of context, he expresses.”

    Er is het afgelopen jaar veel over Antonov geschreven maar er is geen enkele(!) verwijzing naar de actie van Saabsunited in deze brief. Sterker als AM wat research had gedaan had ze kunnen ontdekken dat Antonov regelmatig twittert met de Saabcommunity en ons rechtstreeks adresseert. Als hij zich ergens van distantieert dan is het de pulp schrijvende pers en met dit stukje schaart AM zich even onder hen.

  • Brinkmann

    Zo kun je je afvragen welk doel AM dient om dergelijke onzin de wereld in te gooien.
    Het bevreemd mij ten zeerste dat er zoveel ongefundeerde negatieve publiciteit over dit onderwerp wordt geschreven.
    Sterker nog het begint gewoonweg te irriteren, vandaar dat ik de moeite neem om te reageren.
    Wordt men er daar op redactie soms gelukkig van als Saab van de markt verdwijnt? Het lijkt er wel op.
    Zielig genieten van een andermans ellende, bah!
    AM kunnen we inmiddels wel scharen onder de prive’s en story’s van de autopers, zoals bijvoorbeeld TTAC.

    Saabs zijn gewoonweg fijne auto’s en die worden binnenkort weer gebouwt in Zweden.
    Mede dankzij de inspanningen van een Nederlands bedrijf en diens Nederlandse directeur.
    Dat is iets om trots op te zijn, als Nederlander.