‘Verkoop Audi A1 komt niet op gang’

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

 • André Bakker

  Hang er zo’n drie cylinder in en zie……..spaarzaam Nederland hapt toe!

 • Hans Derksen

  Niet gek, in Nederland althans, daar kost een vergelijkbare A3 pro line s minder dan een even vergelijkbare A1. De pricing strategie slaat compleet de plank mis, niet de auto, die rijdt zelfs met de 1.2 al verrassend goed. In de lease bij Business lease was de A1 lange tijd niet calculeerbaar in de juiste uitvoering en vervolgens idioot duur in de lease!

 • AD Versluis

  De laatste cijfers zijn inderdaad dramatisch:
  Maart A1: 264 stuks
  Maart Mini: 214
  Maart Citroën DS3: 433
  De mooiste lijkt te winnen, de DS3 is door Top Gear ook tot Auto van het Jaar benoemd.

 • Lisette

  Vinden ze het gek de auto ziet er al even dramatisch uit als de cijfers. Tip van de dag ontwerp is een echte mooie auto met de juiste verhoudingen zoals de DS3 dat is nog is een ontwerp hopen dat er nog erg veel van verkocht worden ziet het straatbeeld er ook beter uit!!

‘Verkoop Audi A1 komt niet op gang’ | Automotive Online

‘Verkoop Audi A1 komt niet op gang’

Martijn Roede Martijn Roede

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

 • André Bakker

  Hang er zo’n drie cylinder in en zie……..spaarzaam Nederland hapt toe!

 • Hans Derksen

  Niet gek, in Nederland althans, daar kost een vergelijkbare A3 pro line s minder dan een even vergelijkbare A1. De pricing strategie slaat compleet de plank mis, niet de auto, die rijdt zelfs met de 1.2 al verrassend goed. In de lease bij Business lease was de A1 lange tijd niet calculeerbaar in de juiste uitvoering en vervolgens idioot duur in de lease!

 • AD Versluis

  De laatste cijfers zijn inderdaad dramatisch:
  Maart A1: 264 stuks
  Maart Mini: 214
  Maart Citroën DS3: 433
  De mooiste lijkt te winnen, de DS3 is door Top Gear ook tot Auto van het Jaar benoemd.

 • Lisette

  Vinden ze het gek de auto ziet er al even dramatisch uit als de cijfers. Tip van de dag ontwerp is een echte mooie auto met de juiste verhoudingen zoals de DS3 dat is nog is een ontwerp hopen dat er nog erg veel van verkocht worden ziet het straatbeeld er ook beter uit!!