Staatssteun voor Britse auto-industrie

Redactie Redactie
• Laatste update:

Van de 2,3 miljard pond wordt 1,3 miljard gebruikt om leningen van de Europese Investeringsbank aan de industrie te garanderen. De overige 1 miljard wordt gebruikt voor leningen die niet door de Europese geldschieter worden verstrekt. In het plan is speciaal aandacht voor onderdelenleveranciers, opleidingen voor personeel en groene ontwikkelingen.

Staatssteun voor Britse auto-industrie | Automotive Online

Staatssteun voor Britse auto-industrie

Redactie Redactie
• Laatste update:

Van de 2,3 miljard pond wordt 1,3 miljard gebruikt om leningen van de Europese Investeringsbank aan de industrie te garanderen. De overige 1 miljard wordt gebruikt voor leningen die niet door de Europese geldschieter worden verstrekt. In het plan is speciaal aandacht voor onderdelenleveranciers, opleidingen voor personeel en groene ontwikkelingen.