Louwman Groep koopt dealer in Tsjechië

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Wij zijn altijd aan het zoeken naar manieren om ons bedrijf verder uit te breiden”, zegt Peter Verkuyl, managing director van de Louwman Groep. “Er ontstond een mogelijkheid om deze dealer over te nemen en we hebben besloten dat te doen. Tsjechië zien we als een land, waar op automotive gebied veel mogelijk is. Dit vanwege een gezonde groei van zowel de economie als van de automarkt.” De Tsjechische dealer wordt overigens wel onderdeel van Louwman Groep, maar niet van Louwman Retail.

Louwman Groep koopt dealer in Tsjechië | Automotive Online

Louwman Groep koopt dealer in Tsjechië

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Wij zijn altijd aan het zoeken naar manieren om ons bedrijf verder uit te breiden”, zegt Peter Verkuyl, managing director van de Louwman Groep. “Er ontstond een mogelijkheid om deze dealer over te nemen en we hebben besloten dat te doen. Tsjechië zien we als een land, waar op automotive gebied veel mogelijk is. Dit vanwege een gezonde groei van zowel de economie als van de automarkt.” De Tsjechische dealer wordt overigens wel onderdeel van Louwman Groep, maar niet van Louwman Retail.