DCDW Podcast 300: Maikel Simonis, salesmanager bij CG CarGarantie Versicherungs AG

DCDW • In deze DCDW podcast bespreekt Maikel Simonis, salesmanager bij CG CarGarantie Versicherungs AG, het belang van garanties voor auto’s en hoe dealers verlengde garanties kunnen combineren met online en offline verkoop om betere verkoopresultaten te behalen. We gaan het hebben over nieuwe ontwikkelingen in de dekking van verzekeringen voor auto’s, zoals het opnemen van vloeistoffen en het verhogen van de schade maximering voor auto’s ouder dan 7 jaar. Daarbij eindigen we met een discussie over de voordelen van het aanbieden van langere garantieperiodes om op te vallen in een drukke markt.
William Widjaja William Widjaja
• Laatste update:

Belang van garanties

Maikel vertelt ons over het belang van garanties voor auto’s en hoe dealers verlengde garanties kunnen combineren met online en offline verkoop om betere verkoopresultaten te behalen. Veel mensen denken dat het verdubbelen van de garantieperiode ook de premiekosten verdubbelt, maar dat is niet het geval. De prijs van een auto stijgt niet veel, zelfs niet als de garantieperiode verdubbelt.Ook hebben wij het erover gehad dat dealers garanties moeten zien als een unique selling point en dat het belangrijk is om garanties aan klanten aan te bieden. De meeste extra garanties worden ofwel aangevraagd door de klant ofwel aangeboden door de verkoper, afhankelijk van de dealer.

De nieuwe ontwikkelingen

Maikel vertelt ons ook over de nieuwe ontwikkelingen in de dekking van verzekeringen voor auto’s, zoals het opnemen van vloeistoffen en het verhogen van de schade maximering voor auto’s ouder dan 7 jaar. Er werd ook gesproken over de kosten van reparaties, inclusief de kosten van olie en andere vloeistoffen, die de laatste tijd sterk zijn gestegen.

Slot

De podcast eindigde met een discussie over de voordelen van het aanbieden van langere garantieperiodes om op te vallen in een drukke markt. Kortom, garanties zijn belangrijk voor auto’s en kunnen dealers helpen hun verkoopresultaten te verbeteren. Als er nou een dealer is of een autobedrijf (universele autobedrijven) die meer wilt weten komen ze dan met in contact komen door te bellen, ze kunnen ook gewoon via de op de website www.cargarantie.com/nl, in dit geval door het contactformulier in te vullen.

Luister de volledige podcast hier:

DCDW Podcast 300: Maikel Simonis, salesmanager bij CG CarGarantie Versicherungs AG | Automotive Online

DCDW Podcast 300: Maikel Simonis, salesmanager bij CG CarGarantie Versicherungs AG

DCDW • In deze DCDW podcast bespreekt Maikel Simonis, salesmanager bij CG CarGarantie Versicherungs AG, het belang van garanties voor auto’s en hoe dealers verlengde garanties kunnen combineren met online en offline verkoop om betere verkoopresultaten te behalen. We gaan het hebben over nieuwe ontwikkelingen in de dekking van verzekeringen voor auto’s, zoals het opnemen van vloeistoffen en het verhogen van de schade maximering voor auto’s ouder dan 7 jaar. Daarbij eindigen we met een discussie over de voordelen van het aanbieden van langere garantieperiodes om op te vallen in een drukke markt.
William Widjaja William Widjaja
• Laatste update:

Belang van garanties

Maikel vertelt ons over het belang van garanties voor auto’s en hoe dealers verlengde garanties kunnen combineren met online en offline verkoop om betere verkoopresultaten te behalen. Veel mensen denken dat het verdubbelen van de garantieperiode ook de premiekosten verdubbelt, maar dat is niet het geval. De prijs van een auto stijgt niet veel, zelfs niet als de garantieperiode verdubbelt.Ook hebben wij het erover gehad dat dealers garanties moeten zien als een unique selling point en dat het belangrijk is om garanties aan klanten aan te bieden. De meeste extra garanties worden ofwel aangevraagd door de klant ofwel aangeboden door de verkoper, afhankelijk van de dealer.

De nieuwe ontwikkelingen

Maikel vertelt ons ook over de nieuwe ontwikkelingen in de dekking van verzekeringen voor auto’s, zoals het opnemen van vloeistoffen en het verhogen van de schade maximering voor auto’s ouder dan 7 jaar. Er werd ook gesproken over de kosten van reparaties, inclusief de kosten van olie en andere vloeistoffen, die de laatste tijd sterk zijn gestegen.

Slot

De podcast eindigde met een discussie over de voordelen van het aanbieden van langere garantieperiodes om op te vallen in een drukke markt. Kortom, garanties zijn belangrijk voor auto’s en kunnen dealers helpen hun verkoopresultaten te verbeteren. Als er nou een dealer is of een autobedrijf (universele autobedrijven) die meer wilt weten komen ze dan met in contact komen door te bellen, ze kunnen ook gewoon via de op de website www.cargarantie.com/nl, in dit geval door het contactformulier in te vullen.

Luister de volledige podcast hier: