DCDW Podcast 299: Leon Wonnink, Sales Manager Plan-IT

DCDW • In deze DCDW Podcast gaan we wat plannen met Leon Wonnink van Plan IT. Leon is ongeveer 2 jaar geleden onze gast geweest, dat zal in de buurt zijn van podcast #100. Als salesmanager bij Plan-IT en concentreert Leon zich met name op de Plan-IT productportfolio.
William Widjaja William Widjaja
• Laatste update:

De evolutie van server naar web variant

Plan-IT houdt zich bezig met de planningsmodule voor de werkplaats. Twee jaar geleden lag de focus meer op de server alleen. Plan-IT heeft inmiddels al ongeveer 60% van alle merkdealers in Nederland in hun klantenbestand. De grotere partijen daaruit waren tevreden met de server, maar hadden ook behoefte aan onderhoud van de servers. Dat heeft ernaar toe geleid dat Plan-IT is gaan werken aan een web variant. Dat heeft ervoor gezorgd dat de klant met internetverbinding zelf kan inloggen op de werkplaatsplanner. Klanten kunnen dus een afspraak boeken bij de organisatie en die wordt intern bij de juiste afdeling op de juiste datum met de juiste tijdstip geregeld. De klant krijgt vervolgens een afspraakbevestiging per mail, whatsapp of sms en noem maar op.

Zaken doen met Plan-IT

Meestal komen de partijen bij Plan-IT en geven ze aan dat ze willen koppelen omdat hun diensten of service gebaseerd is op een andere specialiteit. Door middel van een systeem wordt data open gesteld over de planmodules. Indien er een opdracht binnen komt voor een dienst krijgt de opdrachtgever een lijst met bedrijven. Via het lijstje kan de opdrachtgever doorverbinden naar de module per bedrijf, met een overzicht van beschikbare ruimte.

Slot

Indien er interesse is in meer gegevens of een gesprek met van Leon Wonnink wil, kan dat via LinkedIn of rechtstreeks bellen. Leon heeft vaak een volle agenda, maar hij maakt graag ruimte.

Luister de volledige podcast hier:

DCDW Podcast 299: Leon Wonnink, Sales Manager Plan-IT | Automotive Online

DCDW Podcast 299: Leon Wonnink, Sales Manager Plan-IT

DCDW • In deze DCDW Podcast gaan we wat plannen met Leon Wonnink van Plan IT. Leon is ongeveer 2 jaar geleden onze gast geweest, dat zal in de buurt zijn van podcast #100. Als salesmanager bij Plan-IT en concentreert Leon zich met name op de Plan-IT productportfolio.
William Widjaja William Widjaja
• Laatste update:

De evolutie van server naar web variant

Plan-IT houdt zich bezig met de planningsmodule voor de werkplaats. Twee jaar geleden lag de focus meer op de server alleen. Plan-IT heeft inmiddels al ongeveer 60% van alle merkdealers in Nederland in hun klantenbestand. De grotere partijen daaruit waren tevreden met de server, maar hadden ook behoefte aan onderhoud van de servers. Dat heeft ernaar toe geleid dat Plan-IT is gaan werken aan een web variant. Dat heeft ervoor gezorgd dat de klant met internetverbinding zelf kan inloggen op de werkplaatsplanner. Klanten kunnen dus een afspraak boeken bij de organisatie en die wordt intern bij de juiste afdeling op de juiste datum met de juiste tijdstip geregeld. De klant krijgt vervolgens een afspraakbevestiging per mail, whatsapp of sms en noem maar op.

Zaken doen met Plan-IT

Meestal komen de partijen bij Plan-IT en geven ze aan dat ze willen koppelen omdat hun diensten of service gebaseerd is op een andere specialiteit. Door middel van een systeem wordt data open gesteld over de planmodules. Indien er een opdracht binnen komt voor een dienst krijgt de opdrachtgever een lijst met bedrijven. Via het lijstje kan de opdrachtgever doorverbinden naar de module per bedrijf, met een overzicht van beschikbare ruimte.

Slot

Indien er interesse is in meer gegevens of een gesprek met van Leon Wonnink wil, kan dat via LinkedIn of rechtstreeks bellen. Leon heeft vaak een volle agenda, maar hij maakt graag ruimte.

Luister de volledige podcast hier: