Osram: Ontwikkeld door professionals, gemaakt voor professionals

Oliebollenspecial • De nieuwe reeks Battery-charge Pro en Battery-test Pro is ontworpen voor intensief, langdurig gebruik in werkplaatsen.
Redactie Redactie
• Laatste update:
Stuart Bullen: "We hebben ook producten voor EV’s en batterijen.” (foto: Osram)

De ‘ams Osram Group’ is een wereldleider in optische oplossingen, met meer dan 110 jaar ervaring. “Door intelligentie toe te voegen aan licht en passie aan innovatie, verrijken we het leven van mensen. Dit is wat we bedoelen met “Sensing is Life”. Maar onze producten en activiteiten beperken zich niet tot licht alleen, we hebben bijvoorbeeld ook producten voor de wereld van de EV’s en batterijen. En daar gaat het nu over”, aldus Stuart Bullen van Osram.

Osram verbindt u met de toekomst van autorijden. De introductie van elektrische voertuigen zorgt voor een rijrevolutie. Meer en meer autobezitters kiezen voor elektriciteit als hun favoriete brandstof, en het aantal elektrische voertuigen op de weg groeit snel. Osram heeft een breed assortiment voor veelzijdig gebruik: voor thuis of onderweg, voor bijna elk elektrisch voertuigmodel zijn Osram-oplaadkabels ontworpen, van volledig elektrisch tot plug-in hybrides” aldus Stuart Bullen, die vervolgt: “Met in totaal zeven nieuwe producten kunt u nu de juiste kabel voor uw voertuig kiezen en opladen bij bijna elk laadstation. Of het nu onderweg is, op het werk, of tijdens het winkelen en natuurlijk thuis met de juiste wallbox of zelfs bij een conventioneel stopcontact!”

Voor en door professionals

“Professionals hebben apparatuur nodig die bestand is tegen het veeleisende dagelijkse werk. Daarom heeft Osram speciaal daarvoor een reeks batterijen ontwikkeld evenals laad- en accutestapparatuur. Bestemd voor de professionele werkplaatsen. De nieuwe reeks Battery-charge Pro en Battery-test Pro is ontworpen voor intensief, langdurig gebruik in werkplaatsen en andere professionele omgevingen. Met behulp van de nieuwste technologie kan de Osram Pro-reeks niet alleen batterijen opladen, maar kunnen ze ook worden gerepareerd en kunnen zelfs diagnostische tests van de dynamo worden uitgevoerd” licht Stuart Bullen toe.

Intelligente batterijladers

De Osram Battery-charge Pro-producten zijn professionele, intelligente batterijladers die geschikt zijn voor een breed scala aan batterijen types voor 12V en 24V voertuigen. Ideaal in gebruik wanneer verschillende voertuigen en zelfs hele wagenparken moeten worden onderhouden, vooral in werkplaatsen of showrooms. Door verschillende batterijtypes en laadniveaus te selecteren, kan de gebruiker de specifieke lading instellen die nodig is voor de verschillende batterijen soorten. Ze kunnen variabele laadstromen leveren, afhankelijk van het model, tot maximaal 100A. Dit is mogelijk voor lood-zuur-accu’s, maar ook voor lithium-accu’s en start/stop-accu’s. Een geïntegreerde testfunctie maakt bovendien een diagnose van de accu en de dynamo mogelijk. Osram’s batterijlader met display met achtergrondverlichting, doorlopen verschillende oplaadcycli om de batterijprestaties te herstellen en te optimaliseren en de lading te verbeteren. Sommige producten uit het assortiment zijn voorzien van een handvat en daarom gemakkelijk mee te nemen en te vervoeren. Osram geeft 2 jaar garantie op deze producten. Aarzel niet, neem gerust contact met ons op voor meer details en informatie, besluit Stuart Bullen.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Osram: Ontwikkeld door professionals, gemaakt voor professionals | Automotive Online

Osram: Ontwikkeld door professionals, gemaakt voor professionals

Oliebollenspecial • De nieuwe reeks Battery-charge Pro en Battery-test Pro is ontworpen voor intensief, langdurig gebruik in werkplaatsen.
Redactie Redactie
• Laatste update:
Stuart Bullen: "We hebben ook producten voor EV’s en batterijen.” (foto: Osram)

De ‘ams Osram Group’ is een wereldleider in optische oplossingen, met meer dan 110 jaar ervaring. “Door intelligentie toe te voegen aan licht en passie aan innovatie, verrijken we het leven van mensen. Dit is wat we bedoelen met “Sensing is Life”. Maar onze producten en activiteiten beperken zich niet tot licht alleen, we hebben bijvoorbeeld ook producten voor de wereld van de EV’s en batterijen. En daar gaat het nu over”, aldus Stuart Bullen van Osram.

Osram verbindt u met de toekomst van autorijden. De introductie van elektrische voertuigen zorgt voor een rijrevolutie. Meer en meer autobezitters kiezen voor elektriciteit als hun favoriete brandstof, en het aantal elektrische voertuigen op de weg groeit snel. Osram heeft een breed assortiment voor veelzijdig gebruik: voor thuis of onderweg, voor bijna elk elektrisch voertuigmodel zijn Osram-oplaadkabels ontworpen, van volledig elektrisch tot plug-in hybrides” aldus Stuart Bullen, die vervolgt: “Met in totaal zeven nieuwe producten kunt u nu de juiste kabel voor uw voertuig kiezen en opladen bij bijna elk laadstation. Of het nu onderweg is, op het werk, of tijdens het winkelen en natuurlijk thuis met de juiste wallbox of zelfs bij een conventioneel stopcontact!”

Voor en door professionals

“Professionals hebben apparatuur nodig die bestand is tegen het veeleisende dagelijkse werk. Daarom heeft Osram speciaal daarvoor een reeks batterijen ontwikkeld evenals laad- en accutestapparatuur. Bestemd voor de professionele werkplaatsen. De nieuwe reeks Battery-charge Pro en Battery-test Pro is ontworpen voor intensief, langdurig gebruik in werkplaatsen en andere professionele omgevingen. Met behulp van de nieuwste technologie kan de Osram Pro-reeks niet alleen batterijen opladen, maar kunnen ze ook worden gerepareerd en kunnen zelfs diagnostische tests van de dynamo worden uitgevoerd” licht Stuart Bullen toe.

Intelligente batterijladers

De Osram Battery-charge Pro-producten zijn professionele, intelligente batterijladers die geschikt zijn voor een breed scala aan batterijen types voor 12V en 24V voertuigen. Ideaal in gebruik wanneer verschillende voertuigen en zelfs hele wagenparken moeten worden onderhouden, vooral in werkplaatsen of showrooms. Door verschillende batterijtypes en laadniveaus te selecteren, kan de gebruiker de specifieke lading instellen die nodig is voor de verschillende batterijen soorten. Ze kunnen variabele laadstromen leveren, afhankelijk van het model, tot maximaal 100A. Dit is mogelijk voor lood-zuur-accu’s, maar ook voor lithium-accu’s en start/stop-accu’s. Een geïntegreerde testfunctie maakt bovendien een diagnose van de accu en de dynamo mogelijk. Osram’s batterijlader met display met achtergrondverlichting, doorlopen verschillende oplaadcycli om de batterijprestaties te herstellen en te optimaliseren en de lading te verbeteren. Sommige producten uit het assortiment zijn voorzien van een handvat en daarom gemakkelijk mee te nemen en te vervoeren. Osram geeft 2 jaar garantie op deze producten. Aarzel niet, neem gerust contact met ons op voor meer details en informatie, besluit Stuart Bullen.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.