Nieuwe energie voor zakelijke rijders

Romy Wielinga Romy Wielinga
• Laatste update:
Foto: Kia Motors Nederland

De compacte crossover die je nieuwe energie geeft. In de Kia Stonic vervagen de grenzen tussen werk en plezier. Kom op nieuwe ideeën in een stijlvol two-tone design en ruim interieur vol slimme technologie. Standaard met DRIVE WiSE-veiligheidssystemen, full-map navigatie met achteruitrijcamera, cruise control en airconditioning. Dat is Business Approved rijden met Kia.

Kijk op kia.com/zakelijk

;dc_lat=;dc_rdid=;tag_for_child_directed_treatment=;tfua=”]

Nieuwe energie voor zakelijke rijders | Automotive Online

Nieuwe energie voor zakelijke rijders

Romy Wielinga Romy Wielinga
• Laatste update:
Foto: Kia Motors Nederland

De compacte crossover die je nieuwe energie geeft. In de Kia Stonic vervagen de grenzen tussen werk en plezier. Kom op nieuwe ideeën in een stijlvol two-tone design en ruim interieur vol slimme technologie. Standaard met DRIVE WiSE-veiligheidssystemen, full-map navigatie met achteruitrijcamera, cruise control en airconditioning. Dat is Business Approved rijden met Kia.

Kijk op kia.com/zakelijk

;dc_lat=;dc_rdid=;tag_for_child_directed_treatment=;tfua=”]