Haal meer muziek uit uw markt en kom naar de Automotive Inspiration Day

Redactie Redactie
• Laatste update:

De autobranche verandert in razend tempo, en de meeste veranderingen komen van buitenaf. Spelers als Google, Uber en mobiliteitsstart-ups en ook traditionele autofabrikanten ontwikkelen nieuwe concepten en diensten die de markt in de toekomst wezenlijk zullen veranderen. Hoe houdt u als automotive retailer uw plaats vast in dit innovatiegeweld? En beter nog: hoe zorg je voor een toekomstbestendig businessmodel en de nieuwkomers juist te slim af bent? Dat doe je in ieder geval niet door te kijken wat de buurman doet, maar juist door over de schutting te kijken: wat gebeurt er in andere markten? Hoe lukt het partijen als Leapp en Uber om in te breken op bestaande businessmodellen?

Automotive Inspiration Day is op die gedachte gestoeld. We kijken niet alleen naar de businesskant, maar ook naar de managementvaardigheden en menselijke competenties die nodig zijn om het automotive-schip van koers te laten veranderen. Dat is een jas die onze spreker Dominic Seldis past: hij is bekend als jurylid van televisieprogramma’s Maestro en Het Orkest van Nederland. Maar bovenal is hij aanvoerder van de contrabas-sectie van het wereldberoemde Koninklijk Concertgebouworkest en docent aan de Royal Academy of Music in Londen. Tijdens Automotive Inspiration Day demonstreert Seldis aan de hand van muzikale meesterwerken hoe je verschillende individuen gezamenlijk naar een steeds hoger niveau kunt brengen. “Ik ben niet de beste bassist in het gezelschap, maar wel de intermediair tussen de contrabassisten en de dirigent”, zo legde hij zijn rol uit bij Podium Witteman.

Meer informatie over de Automotive Inspiration Day vindt u hier.

De Automotive Inspiration Day wordt mogelijk gemaakt door:

sponsorbalk v5

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.