Weg met die energievreters!

Sebastiaan Dekker Sebastiaan Dekker
• Laatste update:

Laten we vooropstellen: een beetje stress kan geen kwaad. Maar als er in het werk meer energievreters zijn dan energiegevers, dan moet je daar wat aan doen. Leidinggevenden hebben veel invloed op het werkplezier en daarmee ook op de resultaten van het werk. Want wist je dat 85% van onze feedback gaat over zaken die niet goed gaan en slechts 15% over zaken die wel goed gaan? Wat kun je als leidinggevende doen? Maak de test, bekijk de leuke filmpjes of lees de handige tipkaart op www.arbomobiel.nl/werkplezier.

Weg met die energievreters! | Automotive Online

Weg met die energievreters!

Sebastiaan Dekker Sebastiaan Dekker
• Laatste update:

Laten we vooropstellen: een beetje stress kan geen kwaad. Maar als er in het werk meer energievreters zijn dan energiegevers, dan moet je daar wat aan doen. Leidinggevenden hebben veel invloed op het werkplezier en daarmee ook op de resultaten van het werk. Want wist je dat 85% van onze feedback gaat over zaken die niet goed gaan en slechts 15% over zaken die wel goed gaan? Wat kun je als leidinggevende doen? Maak de test, bekijk de leuke filmpjes of lees de handige tipkaart op www.arbomobiel.nl/werkplezier.