Betere ondernemer worden? Stap uit de waan van de dag

Steven Don Steven Don
• Laatste update:

Afgelopen weken schoven ondernemers en directeuren uit diverse geledingen van de branche aan bij hoofdredacteur Luberto van Buiten in het Bovag Café in Bunnik. Om terug te blikken op het afgelopen jaar, en vooruit te kijken naar 2017. Deze Automotive Jaargesprekken zijn een nieuw video-initiatief van vakblad Automotive.

Maandag vindt u in onze rubriek Partnercontent het gesprek met Frank Bolsenbroek (Bolsenbroek&Partners).

Betere ondernemer worden? Stap uit de waan van de dag | Automotive Online

Betere ondernemer worden? Stap uit de waan van de dag

Steven Don Steven Don
• Laatste update:

Afgelopen weken schoven ondernemers en directeuren uit diverse geledingen van de branche aan bij hoofdredacteur Luberto van Buiten in het Bovag Café in Bunnik. Om terug te blikken op het afgelopen jaar, en vooruit te kijken naar 2017. Deze Automotive Jaargesprekken zijn een nieuw video-initiatief van vakblad Automotive.

Maandag vindt u in onze rubriek Partnercontent het gesprek met Frank Bolsenbroek (Bolsenbroek&Partners).