Rolf van Essen, Biddo:

‘Biddo gaat meer voertuiginformatie leveren’

Steven Don Steven Don
• Laatste update:

Afgelopen weken schoven ondernemers en directeuren uit diverse geledingen van de branche aan bij hoofdredacteur Luberto van Buiten in het Bovag Café in Bunnik. Om terug te blikken op het afgelopen jaar, en vooruit te kijken naar 2017. Deze Automotive Jaargesprekken zijn een nieuw video-initiatief van vakblad Automotive.

In de komende dagen vindt u in onze rubriek Partnercontent de gesprekken met Paul de Vries (Marktplaats/DCDW), Frank Bolsenbroek (Bolsenbroek&Partners), Coen Post (Bovemij), Nancy Poeran (Innovam), Joost Lapidaire (Ambition Manager), Bertho Eckhardt (Bovag), Siem Klapwijk (S&H Tyres), Niels van de Ven en Jeff Hendriks (namens VOC).

‘Biddo gaat meer voertuiginformatie leveren’ | Automotive Online
Rolf van Essen, Biddo:

‘Biddo gaat meer voertuiginformatie leveren’

Steven Don Steven Don
• Laatste update:

Afgelopen weken schoven ondernemers en directeuren uit diverse geledingen van de branche aan bij hoofdredacteur Luberto van Buiten in het Bovag Café in Bunnik. Om terug te blikken op het afgelopen jaar, en vooruit te kijken naar 2017. Deze Automotive Jaargesprekken zijn een nieuw video-initiatief van vakblad Automotive.

In de komende dagen vindt u in onze rubriek Partnercontent de gesprekken met Paul de Vries (Marktplaats/DCDW), Frank Bolsenbroek (Bolsenbroek&Partners), Coen Post (Bovemij), Nancy Poeran (Innovam), Joost Lapidaire (Ambition Manager), Bertho Eckhardt (Bovag), Siem Klapwijk (S&H Tyres), Niels van de Ven en Jeff Hendriks (namens VOC).