Opschakelen: Berry Kooijman

Redactie Redactie
• Laatste update:

Je won begin juni de Nederlandse finale van de R-M Best Painter Contest 2016, lang moeten oefenen? 

Dat valt eigenlijk wel mee. Ik werk nu vijf jaar bij Autoschadeherstel Verweij in Den Haag. Ik heb gewoon mijn werk gedaan zoals we dat altijd doen hier. Ik had niet verwacht dat ik de finale zou halen. R-M heeft me gevraagd om me in te schrijven voor de wedstrijd. Ik had al eens eerder meegedaan, maar toen ben ik niet ver gekomen. Vooral omdat ik toen nog niet veel ervaring had met de materialen van R-M. Nu ben ik er niet al te serieus ingestapt, maar scoorde ik wel goed.

Eind september is de internationale finale in het R-M Refinish Competence Center in Frankrijk. Hoe schat je je kansen in?

Ik heb geen idee wat het niveau is in andere landen. Ik heb Niels Rikken, de finalist van de vorige keer er ook niet over gesproken, hij zat nu in de jury. Ik ga me in ieder geval goed voorbereiden, door nog eens de boeken in te duiken. R-M zelf gaat me ook nog extra trainen, want voor hen is het natuurlijk ook belangrijk dat Nederland goed uit de verf komt.

Wat krijg je van je baas Marco Verweij als je wint?

(lacht) Ik denk dat ik dan maar eens om opslag ga vragen! 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Opschakelen: Berry Kooijman | Automotive Online

Opschakelen: Berry Kooijman

Redactie Redactie
• Laatste update:

Je won begin juni de Nederlandse finale van de R-M Best Painter Contest 2016, lang moeten oefenen? 

Dat valt eigenlijk wel mee. Ik werk nu vijf jaar bij Autoschadeherstel Verweij in Den Haag. Ik heb gewoon mijn werk gedaan zoals we dat altijd doen hier. Ik had niet verwacht dat ik de finale zou halen. R-M heeft me gevraagd om me in te schrijven voor de wedstrijd. Ik had al eens eerder meegedaan, maar toen ben ik niet ver gekomen. Vooral omdat ik toen nog niet veel ervaring had met de materialen van R-M. Nu ben ik er niet al te serieus ingestapt, maar scoorde ik wel goed.

Eind september is de internationale finale in het R-M Refinish Competence Center in Frankrijk. Hoe schat je je kansen in?

Ik heb geen idee wat het niveau is in andere landen. Ik heb Niels Rikken, de finalist van de vorige keer er ook niet over gesproken, hij zat nu in de jury. Ik ga me in ieder geval goed voorbereiden, door nog eens de boeken in te duiken. R-M zelf gaat me ook nog extra trainen, want voor hen is het natuurlijk ook belangrijk dat Nederland goed uit de verf komt.

Wat krijg je van je baas Marco Verweij als je wint?

(lacht) Ik denk dat ik dan maar eens om opslag ga vragen! 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.