OZ verlengt de samenwerking met Scuderia Ferrari tot 2019

Frank Sap Frank Sap
• Laatste update:

 

OZ Racing, het sterke lichtmetalen wielen merk, blijft de officiële leverancier van het Italiaanse Formule 1 team.De samenwerking begon in 2012, deze nieuwe overeenkomst stelt beide bedrijven in staat om voor een langere tijd met elkaar samen te werken en nieuwe projecten te ontwikkelen.

Claudio Bernoni, President en C.E.O. OZ SpA, is uitermate tevreden met dit nieuwe contract: “Het is de erkenning van OZ als zijnde een innovatieve partner, die in staat is om hoogste deskundigheid, vakkundigheid en toegevoegde waarden te bieden. De verlenging van de samenwerking is niet ons einddoel maar eerder een startpunt om te innoveren met de hoogste mogelijke prestaties. OZ zal al haar opgedane kennis en know-how in meer dan 30 racecompetities ter beschikking stellen aan het Scuderia Ferrari team en haar berijders.”

De wielen gebruikt door Scuderia Ferrari zijn ontwikkeld door de ingenieurs van het OZ Tech Lab TM in samenwerking met de ingenieurs van Maranello, met als enigst doel het verkrijgen van maximale prestaties.

OZ Racing wielen worden in Nederland exclusief geïmporteerd door van Klei Banden Import B.V. www.vanklei.nl en via exclusieve OZ Paddock stores in Nederland verkocht. ww.ozpaddock.nl

OZ verlengt de samenwerking met Scuderia Ferrari tot 2019 | Automotive Online

OZ verlengt de samenwerking met Scuderia Ferrari tot 2019

Frank Sap Frank Sap
• Laatste update:

 

OZ Racing, het sterke lichtmetalen wielen merk, blijft de officiële leverancier van het Italiaanse Formule 1 team.De samenwerking begon in 2012, deze nieuwe overeenkomst stelt beide bedrijven in staat om voor een langere tijd met elkaar samen te werken en nieuwe projecten te ontwikkelen.

Claudio Bernoni, President en C.E.O. OZ SpA, is uitermate tevreden met dit nieuwe contract: “Het is de erkenning van OZ als zijnde een innovatieve partner, die in staat is om hoogste deskundigheid, vakkundigheid en toegevoegde waarden te bieden. De verlenging van de samenwerking is niet ons einddoel maar eerder een startpunt om te innoveren met de hoogste mogelijke prestaties. OZ zal al haar opgedane kennis en know-how in meer dan 30 racecompetities ter beschikking stellen aan het Scuderia Ferrari team en haar berijders.”

De wielen gebruikt door Scuderia Ferrari zijn ontwikkeld door de ingenieurs van het OZ Tech Lab TM in samenwerking met de ingenieurs van Maranello, met als enigst doel het verkrijgen van maximale prestaties.

OZ Racing wielen worden in Nederland exclusief geïmporteerd door van Klei Banden Import B.V. www.vanklei.nl en via exclusieve OZ Paddock stores in Nederland verkocht. ww.ozpaddock.nl