Testimonial: PSA-dealers in Europees pilot project met I’Car DMS

Redactie Redactie
• Laatste update:

ITmotive-directeur Oscar Derksen is trots dat zijn bedrijf als eerste PSA-partner pilots draait. “Nederland is als pilotland gekozen en wij zijn op onze beurt met I`Car DMS de eerste speler die inhoudelijk zover was dat we een dergelijk ingrijpend en groot proefproject konden draaien. Vandaar de absolute primeur dat ITmotive voor deze unieke pilot op Europees niveau is geselecteerd. Voor ons een beloning voor onze innovatieve houding.”

Citroën-dealer Bertens en dealerholding EmerparkAuto draaien inmiddels een paar maanden met I’Car DMS en zijn erg te spreken over het pakket. “Een automatiseringspakket moet voor je werken. En dat doet I’car”, zegt Jeroen Boeve van EmerparkAuto. Hij geeft een voorbeeld. “Wij hebben heel veel behoefte aan een goede financiële verslaglegging. I’Car geeft je heel veel mogelijkheden om te selecteren op de variabelen die wij belangrijk vinden. Zo kunnen we goed sturen op cijfers.” Voor Herald Verhagen van Bertens was klantcontact en het verbeteren van de dagelijkse processen en belangrijke selectiecreteria.

Bekijk hieronder de video en zie daarin wat de bevindingen zijn van EmerparkAuto en Bertens.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Testimonial: PSA-dealers in Europees pilot project met I’Car DMS | Automotive Online

Testimonial: PSA-dealers in Europees pilot project met I’Car DMS

Redactie Redactie
• Laatste update:

ITmotive-directeur Oscar Derksen is trots dat zijn bedrijf als eerste PSA-partner pilots draait. “Nederland is als pilotland gekozen en wij zijn op onze beurt met I`Car DMS de eerste speler die inhoudelijk zover was dat we een dergelijk ingrijpend en groot proefproject konden draaien. Vandaar de absolute primeur dat ITmotive voor deze unieke pilot op Europees niveau is geselecteerd. Voor ons een beloning voor onze innovatieve houding.”

Citroën-dealer Bertens en dealerholding EmerparkAuto draaien inmiddels een paar maanden met I’Car DMS en zijn erg te spreken over het pakket. “Een automatiseringspakket moet voor je werken. En dat doet I’car”, zegt Jeroen Boeve van EmerparkAuto. Hij geeft een voorbeeld. “Wij hebben heel veel behoefte aan een goede financiële verslaglegging. I’Car geeft je heel veel mogelijkheden om te selecteren op de variabelen die wij belangrijk vinden. Zo kunnen we goed sturen op cijfers.” Voor Herald Verhagen van Bertens was klantcontact en het verbeteren van de dagelijkse processen en belangrijke selectiecreteria.

Bekijk hieronder de video en zie daarin wat de bevindingen zijn van EmerparkAuto en Bertens.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.