Achtergrond | DMS-leverancier Keyloop speelt powerplay

Keyloop • DMS-leverancier Keyloop, bekend van onder meer Autoline, heeft in mei de voorwaarden voor externe partners veranderd. En dat zorgt voor onrust in de markt, want Keyloop eist meer geld voor een koppeling.
Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
(foto: Promedia).

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Achtergrond | DMS-leverancier Keyloop speelt powerplay | Automotive Online

Achtergrond | DMS-leverancier Keyloop speelt powerplay

Keyloop • DMS-leverancier Keyloop, bekend van onder meer Autoline, heeft in mei de voorwaarden voor externe partners veranderd. En dat zorgt voor onrust in de markt, want Keyloop eist meer geld voor een koppeling.
Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
(foto: Promedia).

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.