Mak wint autobedrijf van het jaar-verkiezing

Redactie Redactie
• Laatste update:

Mak Auto & Techniek uit Groot Ammers is op 7 oktober uitgeroepen tot Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar 2014-2015. Politica en ex-topsporter Erica Terpstra reikte de prijs uit in een bomvol congrescentrum Papendal. De winnaar legt volgens de jury heel goed de focus op klantbeleving. “De warmte is bijna voelbaar. Gelet op de grote bedrijvigheid tijdens de jurybezoeken lijken klanten dat te herkennen en te waarderen.” Mede-eigenaar Bas de Vos kon zijn geluk niet op. “We combineren vijftig jaar ervaring met de dynamiek van een jong team. Dan is het fantastisch als je deze prijs wint.” Mak Auto & Techniek is lid van Bosch Car Service. De andere genomineerden waren Excellent Automotive Group in Venlo en Auto Blaschke in Tilburg.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Mak wint autobedrijf van het jaar-verkiezing | Automotive Online

Mak wint autobedrijf van het jaar-verkiezing

Redactie Redactie
• Laatste update:

Mak Auto & Techniek uit Groot Ammers is op 7 oktober uitgeroepen tot Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar 2014-2015. Politica en ex-topsporter Erica Terpstra reikte de prijs uit in een bomvol congrescentrum Papendal. De winnaar legt volgens de jury heel goed de focus op klantbeleving. “De warmte is bijna voelbaar. Gelet op de grote bedrijvigheid tijdens de jurybezoeken lijken klanten dat te herkennen en te waarderen.” Mede-eigenaar Bas de Vos kon zijn geluk niet op. “We combineren vijftig jaar ervaring met de dynamiek van een jong team. Dan is het fantastisch als je deze prijs wint.” Mak Auto & Techniek is lid van Bosch Car Service. De andere genomineerden waren Excellent Automotive Group in Venlo en Auto Blaschke in Tilburg.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.