De carrousel

Redactie Redactie
• Laatste update:

INGRID WUNDERINK (46) is sinds 1 oktober financieel directeur van dataleverancier VWE. Zij volgt Dave Moors op, die al eerder de organisatie verliet. Wunderink werkte onder meer bij KPN, Fujitsu en Ahold. Haar laatste functie was international controller bij damesmodeketen MS Mode.

DENIS MAESSEN wordt de nieuwe voorzitter van Focwa Schadeherstel. Hij is tijdens het jaarlijkse Focwa Congres gepresenteerd als opvolger van Frits Huffnagel. Maessen vult de functie ad interim in; volgend jaar wordt een vaste voorzitter gekozen.

SUSANNE PETERS (41) is sinds begin september marketingdirecteur bij Mazda Motor Nederland. Het gaat om een nieuwe directiefunctie; marketing en sales worden sinds deze maand gescheiden aangestuurd.

DICK COZIJNSEN, tot begin dit jaar commercieel directeur bij Business Lease, is managing partner geworden bij Appalti, een softwareleverancier. Cozijnsen gaat met de producten van het bedrijf aan de slag in de autobranche.

HANS GEITENBEEK treedt op 1 januari terug als operationeel directeur van Care Autoschade. Zijn taken worden verdeeld over het huidige management. Geitenbeek werkt sinds 2012 bij de schadeherstelketen.

HANS VAN DER VALK stopt op 1 januari als senior vice-president passenger cars bij Pon Holdings. Hij wordt mede-eigenaar van Porsche Centrum Amsterdam. Willem Trip (foto), sinds 2007 bij de importeur verantwoordelijk voor Volkswagen, volgt hem op.

ANTHONIE ZOOMERS (56) is sinds 1 oktober ceo van The Alwaysbemobile Company, moederbedrijf van onder meer de franchiseketen Profile Tyrecenter. Zoomers was hiervoor ceo van franchiseketen Boerenbond. Hij volgt Patrick Ledegang (foto) op.

SANDRA MOLENAAR is benoemd tot verenigingsdirecteur van de Vereniging Auto van de Zaak (Vavdz). Het gaat om een nieuwe functie binnen de vereniging. Ze verliet begin dit jaar Autokopen.nl en was daarvoor operationeel directeur bij Bovag.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

De carrousel | Automotive Online

De carrousel

Redactie Redactie
• Laatste update:

INGRID WUNDERINK (46) is sinds 1 oktober financieel directeur van dataleverancier VWE. Zij volgt Dave Moors op, die al eerder de organisatie verliet. Wunderink werkte onder meer bij KPN, Fujitsu en Ahold. Haar laatste functie was international controller bij damesmodeketen MS Mode.

DENIS MAESSEN wordt de nieuwe voorzitter van Focwa Schadeherstel. Hij is tijdens het jaarlijkse Focwa Congres gepresenteerd als opvolger van Frits Huffnagel. Maessen vult de functie ad interim in; volgend jaar wordt een vaste voorzitter gekozen.

SUSANNE PETERS (41) is sinds begin september marketingdirecteur bij Mazda Motor Nederland. Het gaat om een nieuwe directiefunctie; marketing en sales worden sinds deze maand gescheiden aangestuurd.

DICK COZIJNSEN, tot begin dit jaar commercieel directeur bij Business Lease, is managing partner geworden bij Appalti, een softwareleverancier. Cozijnsen gaat met de producten van het bedrijf aan de slag in de autobranche.

HANS GEITENBEEK treedt op 1 januari terug als operationeel directeur van Care Autoschade. Zijn taken worden verdeeld over het huidige management. Geitenbeek werkt sinds 2012 bij de schadeherstelketen.

HANS VAN DER VALK stopt op 1 januari als senior vice-president passenger cars bij Pon Holdings. Hij wordt mede-eigenaar van Porsche Centrum Amsterdam. Willem Trip (foto), sinds 2007 bij de importeur verantwoordelijk voor Volkswagen, volgt hem op.

ANTHONIE ZOOMERS (56) is sinds 1 oktober ceo van The Alwaysbemobile Company, moederbedrijf van onder meer de franchiseketen Profile Tyrecenter. Zoomers was hiervoor ceo van franchiseketen Boerenbond. Hij volgt Patrick Ledegang (foto) op.

SANDRA MOLENAAR is benoemd tot verenigingsdirecteur van de Vereniging Auto van de Zaak (Vavdz). Het gaat om een nieuwe functie binnen de vereniging. Ze verliet begin dit jaar Autokopen.nl en was daarvoor operationeel directeur bij Bovag.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.