Jobmotive automotive vacatures

Redactie Redactie
• Laatste update:

De verhouding acquisitie/relatiebeheer is gemiddeld 75/25%. Na een gedegen inwerkperiode, waarbij je de Autorola producten volledig leert kennen, ga je je richten op het binnenhalen van nieuwe klanten waarbij de focus ligt op leasemaatschappijen, importeurs en dealerbedrijven. Met je overtuigingskracht breng je de voordelen van de Autorola producten over en begeleid je de prospects intensief om de samenwerking op te starten en uit te breiden.

Bedrijfsprofiel

Autorola B.V. is een filiaal van het Deense Autocom A/S, één van de snelst groeiende softwarebedrijven in Europa, gespecialiseerd in IT-oplossingen voor de automobielbranche. Autorola is met 310 medewerkers aanwezig in 18 landen.

Contact

Zijad Halilovic hr@autorola.nl 030-2900092

BEDRIJFSWAGENVERKOPER

Door een professionele, actieve en gestructureerde marktbewerking onderzoekt u de behoeften van uw klanten en prospects en adviseert hen vervolgens op het brede vlak van mobiliteit (verkoop personen- en bedrijfsauto's, lease, verhuur en onderhoud). De nadruk ligt op de verkoop van bedrijfsauto's binnen het mkb.

Bedrijfsprofiel

Renault-dealer Arend Auto is met 13 bedrijven gevestigd in Brabant en de regio Amsterdam, en is onderdeel van Stern Groep N.V., één van de grotere bedrijven actief op het gebied van automobiliteit in Nederland.

Contact

Uw sollicitatie (motivatie + CV) kunt u tot 31 augustus 2014 richten aan: Arend Auto B.V., t.a.v. de afdeling personeelszaken, postbus 9099, 5602 LB te Eindhoven of per mail: perszaken@arendauto.nl.

Voor meer informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met de afdeling personeelszaken, tel. 040-22 40 866.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.