‘Veilige’ Shuanghuan komt naar Nederland

Redactie Redactie
• Laatste update:

Volgens AZ Motors is de Sceo de eerste Chinese auto met een Europese typegoedkeuring. Het bedrijf opent zijn website met filmpjes van een crashtest van de Cseo. Over contacten met Nederlandse dealers is op dit moment niets bekend; volgens diverse media heeft het bedrijf al contact met 130 dealers in Frankrijk, België en Nederland.

Directeur Albert Abchée van AZ Motors is ook de man achter Eurauto, een Franse auto-super. Vorig jaar nog probeerde hij de suv’s van het Chinese merk Xinkai in Europa te introduceren. Nu is hij dus met Shuanghuan bezig. Behalve de grote Sceo levert AZ Motors ook de Noble, een stadsautootje dat sprekend lijkt op de Smart van het oude type. Of die ook naar Nederland komt is niet bekend.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

‘Veilige’ Shuanghuan komt naar Nederland | Automotive Online

‘Veilige’ Shuanghuan komt naar Nederland

Redactie Redactie
• Laatste update:

Volgens AZ Motors is de Sceo de eerste Chinese auto met een Europese typegoedkeuring. Het bedrijf opent zijn website met filmpjes van een crashtest van de Cseo. Over contacten met Nederlandse dealers is op dit moment niets bekend; volgens diverse media heeft het bedrijf al contact met 130 dealers in Frankrijk, België en Nederland.

Directeur Albert Abchée van AZ Motors is ook de man achter Eurauto, een Franse auto-super. Vorig jaar nog probeerde hij de suv’s van het Chinese merk Xinkai in Europa te introduceren. Nu is hij dus met Shuanghuan bezig. Behalve de grote Sceo levert AZ Motors ook de Noble, een stadsautootje dat sprekend lijkt op de Smart van het oude type. Of die ook naar Nederland komt is niet bekend.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.