Renault haalt auto’s weg bij Van Rossem

Redactie Redactie
• Laatste update:

Na overleg met de financieringsmaatschappij zijn vandaag uit voorzorg de auto’s bij de dealer weggehaald. “Het is in principe een zaak tussen van Rossem en de financier”, zegt Plevier. “Met het oog op het belang voor de klanten hebben we vandaag deze maatregel genomen.” Klanten die een auto hebben gekocht of in reparatie hebben, hoeven zich volgens de woordvoerder geen zorgen te maken. “Alles wordt netjes afgehandeld.”
Volgens directeur J. Kastrop van Van Rossem is het bedrijf in onderhandeling met de geldverstrekker om binnen het bedrijf financieel orde op zaken te stellen. “We zijn de afgelopen tijd sterk gegroeid en slagen er door onze verminderde liquide positie niet in om auto’s op tijd bij de klant te krijgen. Op verzoek van Renault Nederland worden de auto’s nu door hen zelf afgeleverd.” Het gaat om ongeveer twintig auto’s. Vooralsnog hebben de problemen alleen betrekking op het filiaal in Lelystad. Van Rossem heeft ook vestigingen in Putten, Dronten, Emmeloord en Harderwijk.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Renault haalt auto’s weg bij Van Rossem | Automotive Online

Renault haalt auto’s weg bij Van Rossem

Redactie Redactie
• Laatste update:

Na overleg met de financieringsmaatschappij zijn vandaag uit voorzorg de auto’s bij de dealer weggehaald. “Het is in principe een zaak tussen van Rossem en de financier”, zegt Plevier. “Met het oog op het belang voor de klanten hebben we vandaag deze maatregel genomen.” Klanten die een auto hebben gekocht of in reparatie hebben, hoeven zich volgens de woordvoerder geen zorgen te maken. “Alles wordt netjes afgehandeld.”
Volgens directeur J. Kastrop van Van Rossem is het bedrijf in onderhandeling met de geldverstrekker om binnen het bedrijf financieel orde op zaken te stellen. “We zijn de afgelopen tijd sterk gegroeid en slagen er door onze verminderde liquide positie niet in om auto’s op tijd bij de klant te krijgen. Op verzoek van Renault Nederland worden de auto’s nu door hen zelf afgeleverd.” Het gaat om ongeveer twintig auto’s. Vooralsnog hebben de problemen alleen betrekking op het filiaal in Lelystad. Van Rossem heeft ook vestigingen in Putten, Dronten, Emmeloord en Harderwijk.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.