Cardoen weg uit Nederland

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Het aankoopteam van Cardoen is gefocust op het aankopen van grotere auto’s in dieseluitvoering voor de Belgische markt, terwijl de Nederlandse particulier eerder een kleinere wagen in benzineversie wil”, aldus het bedrijf.

Cardoen vindt het niet verantwoord om voor één vestiging een speciaal verkoopteam op te zetten. Eerder probeerde het bedrijf daarom om landelijke dekking te krijgen, maar daarvoor werd geen partner gevonden.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Cardoen weg uit Nederland | Automotive Online

Cardoen weg uit Nederland

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Het aankoopteam van Cardoen is gefocust op het aankopen van grotere auto’s in dieseluitvoering voor de Belgische markt, terwijl de Nederlandse particulier eerder een kleinere wagen in benzineversie wil”, aldus het bedrijf.

Cardoen vindt het niet verantwoord om voor één vestiging een speciaal verkoopteam op te zetten. Eerder probeerde het bedrijf daarom om landelijke dekking te krijgen, maar daarvoor werd geen partner gevonden.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.