Nieuw veilingconcept van Dutch Car Auction

Redactie Redactie
• Laatste update:

Wij hanteren drie verschillende manieren van veilen”, aldus veilingmeester Ivo Temminghoff. “De direct-kopen-veiling tegen een vaste prijs, de live veiling en het zogenaamde maximale bod. Het maximale bod is in die mate uniek dat het tijd en kostenbesparend werkt. De koper voert zijn maximale bieding in en het systeem doet de rest. Het systeem onthoudt de maximale bieding en zal voor de koper de meebieden in de veiling.”

Het bedrijf gaat werken met een no cure no pay principe.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Nieuw veilingconcept van Dutch Car Auction | Automotive Online

Nieuw veilingconcept van Dutch Car Auction

Redactie Redactie
• Laatste update:

Wij hanteren drie verschillende manieren van veilen”, aldus veilingmeester Ivo Temminghoff. “De direct-kopen-veiling tegen een vaste prijs, de live veiling en het zogenaamde maximale bod. Het maximale bod is in die mate uniek dat het tijd en kostenbesparend werkt. De koper voert zijn maximale bieding in en het systeem doet de rest. Het systeem onthoudt de maximale bieding en zal voor de koper de meebieden in de veiling.”

Het bedrijf gaat werken met een no cure no pay principe.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.