Volvo Harrie Arendsen Doetinchem beste werkplaats van Nederland

Redactie Redactie
• Laatste update:

De winnaar heeft volgens de jury de meest schone, overzichtelijke werkplaats waarin een prettige werkomgeving gecreëerd is voor het technisch personeel. Dit houdt ook in dat alle voorzieningen binnen handbereik zijn.“De verschillen tussen de drie autobedrijven waren minimaal en dus hebben we bij ieder autobedrijf echt tot in detail gekeken naar de punten die uitblonken”, aldus juryvoorzitter Jan Winters. Ronald Jacobs is werkplaatschef bij de Volvo-dealer. “Een geweldig resultaat”, vindt hij. “Echt te danken aan de inzet van ons hele werkplaatsteam. Dit gaan we met zijn allen lekker vieren tijdens de Race Experience op Zandvoort.”

Op de tweede plaats eindigde Fiat Van den Dungen uit Veghel en Volvo Harrie Arendsen uit Zevenaar veroverde de derde plaats.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Volvo Harrie Arendsen Doetinchem beste werkplaats van Nederland | Automotive Online

Volvo Harrie Arendsen Doetinchem beste werkplaats van Nederland

Redactie Redactie
• Laatste update:

De winnaar heeft volgens de jury de meest schone, overzichtelijke werkplaats waarin een prettige werkomgeving gecreëerd is voor het technisch personeel. Dit houdt ook in dat alle voorzieningen binnen handbereik zijn.“De verschillen tussen de drie autobedrijven waren minimaal en dus hebben we bij ieder autobedrijf echt tot in detail gekeken naar de punten die uitblonken”, aldus juryvoorzitter Jan Winters. Ronald Jacobs is werkplaatschef bij de Volvo-dealer. “Een geweldig resultaat”, vindt hij. “Echt te danken aan de inzet van ons hele werkplaatsteam. Dit gaan we met zijn allen lekker vieren tijdens de Race Experience op Zandvoort.”

Op de tweede plaats eindigde Fiat Van den Dungen uit Veghel en Volvo Harrie Arendsen uit Zevenaar veroverde de derde plaats.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.