Hassefras directeur Motorhuis

Redactie Redactie
• Laatste update:

Voor de duur van de ombouw tot multibranding-organisatie en de daarbij behorende interne herstructurering werd die positie tijdelijk ingenomen door Markeur-directeur Hans Laman. Op 1 januari a.s. neemt Jelle Hassefras die taak over. Hij moet voor de operationele uitbouw van het vijftien vestigingen en ca. zevenhonderd medewerkers tellende bedrijfsonderdeel gaan zorgen.

Hans Laman (55) trekt zich daarmee terug uit de retaildivisie: hij gaat zich weer volledig toeleggen op zijn werk als mededirecteur van de overkoepelende holding.

Jelle Hassefras (47) komt van MultiLease, waar hij de afgelopen jaren directeur was. Hij wordt daar opgevolgd door Martin den Heijer (40), die momenteel vestigingsdirecteur is van Het Motorhuis Den Haag-Binckhorst. Wil Aniba (63) vertrekt bij Het Motorhuis Gouda om in Den Haag de plaats van Den Heijer in te nemen. Tot nieuwe vestigingsdirecteur van het dealerbedrijf in Gouda wordt Paul Heijnen (39) benoemd, nu directeur van Het Motorhuis Hillegom. Daar neemt Renate Boerlage (35) de leiding over.

Met al deze directiewisselingen en -benoemingen komt er bij Markeur Holding een einde aan een periode van reorganisatie binnen met name de dealerdivisie, laat het bedrijf weten.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Hassefras directeur Motorhuis | Automotive Online

Hassefras directeur Motorhuis

Redactie Redactie
• Laatste update:

Voor de duur van de ombouw tot multibranding-organisatie en de daarbij behorende interne herstructurering werd die positie tijdelijk ingenomen door Markeur-directeur Hans Laman. Op 1 januari a.s. neemt Jelle Hassefras die taak over. Hij moet voor de operationele uitbouw van het vijftien vestigingen en ca. zevenhonderd medewerkers tellende bedrijfsonderdeel gaan zorgen.

Hans Laman (55) trekt zich daarmee terug uit de retaildivisie: hij gaat zich weer volledig toeleggen op zijn werk als mededirecteur van de overkoepelende holding.

Jelle Hassefras (47) komt van MultiLease, waar hij de afgelopen jaren directeur was. Hij wordt daar opgevolgd door Martin den Heijer (40), die momenteel vestigingsdirecteur is van Het Motorhuis Den Haag-Binckhorst. Wil Aniba (63) vertrekt bij Het Motorhuis Gouda om in Den Haag de plaats van Den Heijer in te nemen. Tot nieuwe vestigingsdirecteur van het dealerbedrijf in Gouda wordt Paul Heijnen (39) benoemd, nu directeur van Het Motorhuis Hillegom. Daar neemt Renate Boerlage (35) de leiding over.

Met al deze directiewisselingen en -benoemingen komt er bij Markeur Holding een einde aan een periode van reorganisatie binnen met name de dealerdivisie, laat het bedrijf weten.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.