Ook LeasePlan gaat Formule 1 sponsoren

Redactie Redactie
• Laatste update:

Maar de bank is niet de enige Nederlandse onderneming die het racen – dat gemiddeld goed zou zijn voor 850 miljoen kijkers – als een goed promotiemedium ziet: ook LeasePlan Nederland stapt erin. Neerlands grootste leasemaatschappij wordt sponsor van het kersverse Spyker MF1 Team voor de komende drie seizoenen.

Tijdens de Grand Prix van Brazilië zal de sponsoring voor het eerst te zien zijn. Het is de bedoeling dat het logo van LeasePlan verschijnt op alle auto’s van het team, op de kleding van de coureurs en in alle officiële ruimtes. Bovendien wordt LeasePlan ‘official supplier’ van het team, wat inhoudt dat de leasemaatschappij zorgt voor auto’s voor personeel en vervoer voor VIP’s tijdens de raceweekends.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Ook LeasePlan gaat Formule 1 sponsoren | Automotive Online

Ook LeasePlan gaat Formule 1 sponsoren

Redactie Redactie
• Laatste update:

Maar de bank is niet de enige Nederlandse onderneming die het racen – dat gemiddeld goed zou zijn voor 850 miljoen kijkers – als een goed promotiemedium ziet: ook LeasePlan Nederland stapt erin. Neerlands grootste leasemaatschappij wordt sponsor van het kersverse Spyker MF1 Team voor de komende drie seizoenen.

Tijdens de Grand Prix van Brazilië zal de sponsoring voor het eerst te zien zijn. Het is de bedoeling dat het logo van LeasePlan verschijnt op alle auto’s van het team, op de kleding van de coureurs en in alle officiële ruimtes. Bovendien wordt LeasePlan ‘official supplier’ van het team, wat inhoudt dat de leasemaatschappij zorgt voor auto’s voor personeel en vervoer voor VIP’s tijdens de raceweekends.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.