Stokvis schaart zich achter Autovak

Redactie Redactie
• Laatste update:

300 m2, meer dan anderhalf keer zo groot als de vorige keer. Directeur Marcel Streppel: “Nergens anders heb je meer aandacht voor je noviteiten, kun je zoveel klanten ontmoeten en producten ‘live’ demonstreren.” Hij verwacht dat Autovak door de uitbreiding met schadeherstelapparatuur extra veel bezoekers zal trekken. In 2005 trok de beurs ruim 37 duizend mensen.

Waar Autec-directeur Theo van Leeuwen het belang van vakbeurzen ziet afnemen, is Streppel een andere mening toegedaan. “Het aankoopproces van equipment draait om ratio, emotie en persoonlijk contact. Aandacht voor de klant staat bij ons bovenaan en daar sluit een grote vakbeurs zoals de AutovakRAI perfect op aan. E-commerce zal in de toekomst een grotere rol krijgen, maar vakbeurzen vervullen een niet weg te denken rol.”

Volgens Streppel ontwikkelt de equipmentmarkt zich positief. “Steeds meer merkdealers, universelen en fitters werken aan nieuwbouwplannen of investeren in bestaande werkplaatsen. We zien dat veel ondernemers ervoor kiezen om de productiviteit van een bestaande werkplaats te vergroten.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Stokvis schaart zich achter Autovak | Automotive Online

Stokvis schaart zich achter Autovak

Redactie Redactie
• Laatste update:

300 m2, meer dan anderhalf keer zo groot als de vorige keer. Directeur Marcel Streppel: “Nergens anders heb je meer aandacht voor je noviteiten, kun je zoveel klanten ontmoeten en producten ‘live’ demonstreren.” Hij verwacht dat Autovak door de uitbreiding met schadeherstelapparatuur extra veel bezoekers zal trekken. In 2005 trok de beurs ruim 37 duizend mensen.

Waar Autec-directeur Theo van Leeuwen het belang van vakbeurzen ziet afnemen, is Streppel een andere mening toegedaan. “Het aankoopproces van equipment draait om ratio, emotie en persoonlijk contact. Aandacht voor de klant staat bij ons bovenaan en daar sluit een grote vakbeurs zoals de AutovakRAI perfect op aan. E-commerce zal in de toekomst een grotere rol krijgen, maar vakbeurzen vervullen een niet weg te denken rol.”

Volgens Streppel ontwikkelt de equipmentmarkt zich positief. “Steeds meer merkdealers, universelen en fitters werken aan nieuwbouwplannen of investeren in bestaande werkplaatsen. We zien dat veel ondernemers ervoor kiezen om de productiviteit van een bestaande werkplaats te vergroten.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.