Peking-rally: Geert Vermeer neemt leiding over

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Geert is absoluut net zo geschockeerd over de gang van zaken als wij en gedraagt zich met deze oplossing als een gentleman. Ik wil graag zeggen dat hem geen enkele blaam treft, hij is brandschoon, zijn reputatie staat voor ons als een huis.”

Geert Vermeer heeft zijn toezegging gedaan nadat ruim een week geleden duidelijk werd dat zijn broer Jan Vermeer bij de organisatie van de rally een tekort van zo’n 2,5 miljoen euro heeft laten ontstaan. Ook Jan Vermeer blijft bij de rally betrokken, zij het op afstand. “Hij zal tijdens de rally vooruit rijden om zaken te regelen, het contact tussen ons en Jan wordt tijdens de rally tot nul gereduceerd”, aldus Breedveld.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Peking-rally: Geert Vermeer neemt leiding over | Automotive Online

Peking-rally: Geert Vermeer neemt leiding over

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Geert is absoluut net zo geschockeerd over de gang van zaken als wij en gedraagt zich met deze oplossing als een gentleman. Ik wil graag zeggen dat hem geen enkele blaam treft, hij is brandschoon, zijn reputatie staat voor ons als een huis.”

Geert Vermeer heeft zijn toezegging gedaan nadat ruim een week geleden duidelijk werd dat zijn broer Jan Vermeer bij de organisatie van de rally een tekort van zo’n 2,5 miljoen euro heeft laten ontstaan. Ook Jan Vermeer blijft bij de rally betrokken, zij het op afstand. “Hij zal tijdens de rally vooruit rijden om zaken te regelen, het contact tussen ons en Jan wordt tijdens de rally tot nul gereduceerd”, aldus Breedveld.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.