LeasePlan eerste met online facturen

Redactie Redactie
• Laatste update:

Ook is het mogelijk om per factuur of factuurregel online vragen te stellen en de beantwoording online te volgen. Voordeel voor de klant is dat ze geen stapels papier meer ontvangen en de facturen kunnen downloaden in hun eigen systeem.

LeasePlan Online facturen is een onderdeel van e-Plan, de bestaande online-applicatie van LeasePlan. Als er een nieuwe factuur is aangeleverd, ontvangt de klant een e-mail daarvan. In Online facturen kan de klant vervolgens zijn factuur raadplegen via zijn eigen route: via het kenteken, de factuursoort, het factuurnummer, de factuurdatum of het debiteurennummer.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

LeasePlan eerste met online facturen | Automotive Online

LeasePlan eerste met online facturen

Redactie Redactie
• Laatste update:

Ook is het mogelijk om per factuur of factuurregel online vragen te stellen en de beantwoording online te volgen. Voordeel voor de klant is dat ze geen stapels papier meer ontvangen en de facturen kunnen downloaden in hun eigen systeem.

LeasePlan Online facturen is een onderdeel van e-Plan, de bestaande online-applicatie van LeasePlan. Als er een nieuwe factuur is aangeleverd, ontvangt de klant een e-mail daarvan. In Online facturen kan de klant vervolgens zijn factuur raadplegen via zijn eigen route: via het kenteken, de factuursoort, het factuurnummer, de factuurdatum of het debiteurennummer.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.