Janse Premium Cars neemt Auto Goedhart over

Redactie Redactie
• Laatste update:

Ad Janse, directeur van Janse Premium Cars: “Nu het merk Seat zich in het hogere marktsegment wil profileren met sportieve auto’s met een eigen gezicht, is de tijd rijp voor overname.” Voorlopig blijft Seat in het voormalige Goedhart-pand zitten. Janse: “In de toekomst willen wij in Apeldoorn een nieuw pand bouwen waar alle merken onder één dak gebracht worden. In Deventer blijven wij in het huidige pand.”

Albert Goedhart, de huidige directeur van Auto Goedhart, blijft voorlopig aan het bedrijf verbonden. “Ik ben blij met de overname door Ad Janse. Ik heb zelf geen opvolging en zo wordt de continuïteit gegarandeerd.” Auto Goedhart verkocht in 2005 over de beide vestigingen ruim 1200 nieuwe en gebruikte auto’s.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.