ABS sluit onderdelen-deal met Peugeot

Redactie Redactie
• Laatste update:

Volgens ABS moet je de overeenkomst zien tegen de achtergrond van de toenemende technische complexiteit van auto’s. De ‘partnerships’ met automobielimporteurs behelzen niet alleen centrale, gestructureerde bestelling van onderdelen, maar ook technische ondersteuning bij het herstel van schades.

De ABS-ondernemers hebben afgesproken zoveel mogelijk originele Peugeot-onderdelen te zullen inkopen via de Peugeot Distributeurs Onderdelen. Daarbij zijn met Peugeot Nederland afspraken gemaakt over door haar te verlenen bonussen. Wanneer een Peugeot Distributeur Onderdelen niet direct kan leveren, zorgt deze in de meeste gevallen voor vervangend vervoer gedurende de extra tijd dat de auto stilstaat. Daarnaast zijn er afspraken gemaakt over de levertijden en –termijnen van de onderdelen.

Belangrijk onderdeel van het partnerschap is dat de ABS-bedrijven gebruik kunnen maken van alle voor schadeherstel benodigde technische informatie. Dit kan fysiek via de werkplaatsen van de ‘Peugeot Erkend Reparateurs’, telefonisch of via internet. Voor deze laatste mogelijkheid hebben de ABS Ondernemers toegang tot een speciale website voor technische ondersteuning. Ook kunnen de ABS-bedrijven technische trainingen van Peugeot volgen.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

ABS sluit onderdelen-deal met Peugeot | Automotive Online

ABS sluit onderdelen-deal met Peugeot

Redactie Redactie
• Laatste update:

Volgens ABS moet je de overeenkomst zien tegen de achtergrond van de toenemende technische complexiteit van auto’s. De ‘partnerships’ met automobielimporteurs behelzen niet alleen centrale, gestructureerde bestelling van onderdelen, maar ook technische ondersteuning bij het herstel van schades.

De ABS-ondernemers hebben afgesproken zoveel mogelijk originele Peugeot-onderdelen te zullen inkopen via de Peugeot Distributeurs Onderdelen. Daarbij zijn met Peugeot Nederland afspraken gemaakt over door haar te verlenen bonussen. Wanneer een Peugeot Distributeur Onderdelen niet direct kan leveren, zorgt deze in de meeste gevallen voor vervangend vervoer gedurende de extra tijd dat de auto stilstaat. Daarnaast zijn er afspraken gemaakt over de levertijden en –termijnen van de onderdelen.

Belangrijk onderdeel van het partnerschap is dat de ABS-bedrijven gebruik kunnen maken van alle voor schadeherstel benodigde technische informatie. Dit kan fysiek via de werkplaatsen van de ‘Peugeot Erkend Reparateurs’, telefonisch of via internet. Voor deze laatste mogelijkheid hebben de ABS Ondernemers toegang tot een speciale website voor technische ondersteuning. Ook kunnen de ABS-bedrijven technische trainingen van Peugeot volgen.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.