Automat brengt magazijn naar Shared Parts Services

Redactie Redactie
• Laatste update:

V.) worden overgeheveld naar het logistieke centrum van Shared Parts Services te Ede. Na de effectuering zal het logistieke centrum van Helo B.V. te Hoogeveen worden gesloten.

De directie van Automat Groep acht deze samenwerking van groot belang voor de verdere ontwikkeling van de winkelketen Automat. Sinds de verzelfstandiging in april 2004 is het aantal winkels gestegen van 28 naar 37 winkels. Door de backoffice uit te besteden bij Shared Parts Services zal de nu verkregen schaalvergroting positief bijdragen aan de versnelde groei van de franchiseorganisatie. Voor Shared Parts Services betekent dit dat de extra omzet zal bijdragen aan een verdere vergroting van de efficiency van haar logistieke centrum. Deze samenwerking past daarmee volledig in de strategie van Shared Parts Services.

Bij deze reorganisatie vervallen in Hoogeveen 14 arbeidsplaatsen. De directie van Automat Groep verwacht dat het aantal gedwongen ontslagen tot een minimum te beperken is. Voor de begeleiding van deze laatste groep is een outplacement bureau ingeschakeld.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.