Vege reorganiseert

Redactie Redactie
• Laatste update:

Hieronder valt de productie-unit in Spijkenisse, die in het Gelderse Huissen blijft gesloten. Honderd medewerkers van Vege Motoren hebben van Vege Industrial een nieuw arbeidscontract aangeboden gekregen. Personeel uit Huissen dat in Spijkenisse aan het werk kan, krijgt een passende vervoerregeling.
De overname van Vege Motoren door Vege Holding zal waarschijnlijk nog zo’n twee maanden duren. Een aantal werknemers is nu al aan het werk. De stagnatie in de productie van de afgelopen week hoopt Vege binnen korte tijd in de lopen.

De marketing en sales in de Benelux wordt ondergebracht in een nieuwe onderneming, Vege Benelux BV. In de al bestaande Intermotor BV heeft Vege onder meer activiteiten als marketing, logistiek en administratie ondergebracht.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Vege reorganiseert | Automotive Online

Vege reorganiseert

Redactie Redactie
• Laatste update:

Hieronder valt de productie-unit in Spijkenisse, die in het Gelderse Huissen blijft gesloten. Honderd medewerkers van Vege Motoren hebben van Vege Industrial een nieuw arbeidscontract aangeboden gekregen. Personeel uit Huissen dat in Spijkenisse aan het werk kan, krijgt een passende vervoerregeling.
De overname van Vege Motoren door Vege Holding zal waarschijnlijk nog zo’n twee maanden duren. Een aantal werknemers is nu al aan het werk. De stagnatie in de productie van de afgelopen week hoopt Vege binnen korte tijd in de lopen.

De marketing en sales in de Benelux wordt ondergebracht in een nieuwe onderneming, Vege Benelux BV. In de al bestaande Intermotor BV heeft Vege onder meer activiteiten als marketing, logistiek en administratie ondergebracht.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.