Lease-mazzeltje voor Flevoland

Redactie Redactie
• Laatste update:

omroepflevoland.nl vandaag. Dit mazzeltje is een gevolg van het feit dat leasemaatschappijen zich graag op de voormalige Zuidezee-bodem vestigen. Leaseplan heeft er al jaren zijn hoofdkantoor en onlangs verhuisde ook Athlon van Hilversum naar Almere.
Een van de oorzaken van de populariteit onder leasemaatschappijen is het feit dat de houderschapsbelasting in Flevoland de een na laagste is. De Flevolandse automobilisten profiteren mee, want volgens Omroep Flevoland wil de provincie het meevallertje vooral steken in het wegennet.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Lease-mazzeltje voor Flevoland | Automotive Online

Lease-mazzeltje voor Flevoland

Redactie Redactie
• Laatste update:

omroepflevoland.nl vandaag. Dit mazzeltje is een gevolg van het feit dat leasemaatschappijen zich graag op de voormalige Zuidezee-bodem vestigen. Leaseplan heeft er al jaren zijn hoofdkantoor en onlangs verhuisde ook Athlon van Hilversum naar Almere.
Een van de oorzaken van de populariteit onder leasemaatschappijen is het feit dat de houderschapsbelasting in Flevoland de een na laagste is. De Flevolandse automobilisten profiteren mee, want volgens Omroep Flevoland wil de provincie het meevallertje vooral steken in het wegennet.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.