Stapel op acteren

Redactie Redactie
• Laatste update:

Ook gaat hij weer het toneel op. Zijn vak is tenslotte acteren. Dat betekent dat hij vaak langere periodes niet beschikbaar is, en dat is lastig. We hebben afgelopen jaar ook al meegemaakt dat hij andere dingen had, juist op de momenten dat we een bepaalde auto ter beschikking hadden. Dan krijg je items zonder presentatie. Stapel op Auto’s zonder Stapel, dat werkt niet.”

Gek op Wielen zal gepresenteerd worden door cabaretier Bavo Galama, die met name bekend is geworden van ‘Ook dat nog’. Galama was al partner van Pylarczyk in een reclamebureau. Pylarczyk: “Van daaruit bedacht hij al veel dingen voor Stapel op Auto’s. Het leuke aan hem is dat hij echt vanuit de consument naar auto’s kijkt. We hebben proefopnames gemaakt, en na vijf minuten weet je nog niet hoe hard de auto loopt of hoeveel pk’s hij heeft. Maar je hebt er wel een gevoel over.”
De eerste aflevering van Gek op Wielen wordt maandagavond 13 september rond 22:30 uur uitgezonden op RTL5.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Stapel op acteren | Automotive Online

Stapel op acteren

Redactie Redactie
• Laatste update:

Ook gaat hij weer het toneel op. Zijn vak is tenslotte acteren. Dat betekent dat hij vaak langere periodes niet beschikbaar is, en dat is lastig. We hebben afgelopen jaar ook al meegemaakt dat hij andere dingen had, juist op de momenten dat we een bepaalde auto ter beschikking hadden. Dan krijg je items zonder presentatie. Stapel op Auto’s zonder Stapel, dat werkt niet.”

Gek op Wielen zal gepresenteerd worden door cabaretier Bavo Galama, die met name bekend is geworden van ‘Ook dat nog’. Galama was al partner van Pylarczyk in een reclamebureau. Pylarczyk: “Van daaruit bedacht hij al veel dingen voor Stapel op Auto’s. Het leuke aan hem is dat hij echt vanuit de consument naar auto’s kijkt. We hebben proefopnames gemaakt, en na vijf minuten weet je nog niet hoe hard de auto loopt of hoeveel pk’s hij heeft. Maar je hebt er wel een gevoel over.”
De eerste aflevering van Gek op Wielen wordt maandagavond 13 september rond 22:30 uur uitgezonden op RTL5.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.