Nieuwe importeur BRC

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Aan de kwaliteit van het product ligt het niet”, zegt directeur Gilbert Groot van GMS. “Het past echter niet in ons bedrijf om in een moeilijke markt een compleet nieuw merk op te bouwen.”

De nieuwe importeur is meteen een nieuwe onderneming. Robbert Goudriaan werkte voor GMS en was daar de expert op het gebied van BRC-apparatuur. Op 1 september begint hij voor zichzelf met het bedrijf RG Systems in Hoorn. “We gaan klein beginnen, maar de basis is natuurlijk al gelegd door GMS”, zegt Goudriaan. “We leveren gasinstallaties voor alle merken bestel- en grijs kentekenauto’s, en voor zeven merken personenauto’s hebben we G3-installaties.” Het netwerk van 35 inbouwstations die BRC-installaties leveren, gaat mee naar RG Systems. Groot Motorgas Systemen concentreert zich weer op de levering van autogascomponenten door heel Europa.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Nieuwe importeur BRC | Automotive Online

Nieuwe importeur BRC

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Aan de kwaliteit van het product ligt het niet”, zegt directeur Gilbert Groot van GMS. “Het past echter niet in ons bedrijf om in een moeilijke markt een compleet nieuw merk op te bouwen.”

De nieuwe importeur is meteen een nieuwe onderneming. Robbert Goudriaan werkte voor GMS en was daar de expert op het gebied van BRC-apparatuur. Op 1 september begint hij voor zichzelf met het bedrijf RG Systems in Hoorn. “We gaan klein beginnen, maar de basis is natuurlijk al gelegd door GMS”, zegt Goudriaan. “We leveren gasinstallaties voor alle merken bestel- en grijs kentekenauto’s, en voor zeven merken personenauto’s hebben we G3-installaties.” Het netwerk van 35 inbouwstations die BRC-installaties leveren, gaat mee naar RG Systems. Groot Motorgas Systemen concentreert zich weer op de levering van autogascomponenten door heel Europa.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.