Nieuwe directie Geevers

Redactie Redactie
• Laatste update:

Algemeen directeur is Goof Gijbels, eigenaar van een groothandel in Renault-onderdelen in Veldhoven. Ger Vissers, die adjunct-directeur was bij Auto-Onderdelen Geevers, wordt dat nu opnieuw. Voormalig eigenaar Frans Mevissen is als adviseur bij de onderneming betrokken.
De voorraden van de vijf vestigingen worden geconcentreerd in het centraal magazijn in Veldhoven. Om landelijke dekking te waarborgen zijn verkooppunten verspreid over Nederland. Het herrezen Geevers Auto Parts wil het accent verleggen van onderdelenlevering naar logistieke dienstverlening. In voorraad zijn onderdelen voor achttien automerken, op vier kwaliteitsniveaus.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Nieuwe directie Geevers | Automotive Online

Nieuwe directie Geevers

Redactie Redactie
• Laatste update:

Algemeen directeur is Goof Gijbels, eigenaar van een groothandel in Renault-onderdelen in Veldhoven. Ger Vissers, die adjunct-directeur was bij Auto-Onderdelen Geevers, wordt dat nu opnieuw. Voormalig eigenaar Frans Mevissen is als adviseur bij de onderneming betrokken.
De voorraden van de vijf vestigingen worden geconcentreerd in het centraal magazijn in Veldhoven. Om landelijke dekking te waarborgen zijn verkooppunten verspreid over Nederland. Het herrezen Geevers Auto Parts wil het accent verleggen van onderdelenlevering naar logistieke dienstverlening. In voorraad zijn onderdelen voor achttien automerken, op vier kwaliteitsniveaus.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.